Nieuws

Vanaf 23 Augustus tot en met 23 September is Juliette Korse gast-exposant in Galerie Luctor. Juliettes acryl schilderijen zijn bijzonder kleurrijk. Ze werkt sterk vanuit emotie en zoekt dan met penseel en palet naar de juiste kleuren en vormen.
Vaak zijn het portretten van mensen, maar ook wel abstracte beelden. Inspiratie vindt Juliette in reizen, contacten met mensen, emoties in allerlei expressievormen zoals dans en beweging.

In het dagelijks leven werkte Juliette als beeldend therapeut. Haar activiteiten als beeldend kunstenaar zijn als het ware een verlenging van haar professionele therapeutische werk. Om zich verder te ontwikkelen studeerde ze schilderkunst aan de kunstacademie in Eeklo. En vervolgens heeft ze zich gespecialiseerd in portret schilderen.

 

Wenst u op de hoogte gehouden worden van tentoonstellingen in Galerie Luctor? Dat kan via een gratis abonnement op de nieuwsbrief. Stuur een e-mail aan info@galerieluctor.nl met de titel of tekst “nieuwsbrief”, en u ontvangt regelmatig de Galerie Luctor Nieuwsbrief in uw mailbox.

 

Pagina bijgewerkt: 18 augustus 2019