Nieuws

Van 19 april t/m 25 mei exposeert Ineke de Vries in Galerie Luctor haar schilderijen. Kleindochter Elise is er ook bij, met beschilderde schelpen en andere dingetjes.

 

Ineke de Vries heeft als beeldend kunstenaar vele vormen van uitdrukking tot haar beschikking. Zij heeft deze talenten verworven tijdens de opleiding Creatieve Handvaardigheid in Leiden, de Academie voor Beeldende Kunsten in Antwerpen en in de praktijk.

 

Ineke kan van het gewone, het alledaagse, iets bijzonders maken. Samen met haar kleindochter Elise (2010) presenteert zij werk in het teken van Aquarius, haar sterrenbeeld. Water is een van de redenen dat ze in Zeeland is gaan wonen. Van Ineke zijn er schilderijen met gezichten op en vanaf het water. Elise draagt bij met mini-schilderijen op schelpen en creatief vormgegeven water-beestjes. Ineke en Elise kijken om zich heen en zij geven ieder op een eigen manier vorm aan hun kijk op de wereld.

 

Wenst u op de hoogte gehouden worden van tentoonstellingen in Galerie Luctor? Dat kan via een gratis abonnement op de nieuwsbrief. Stuur een e-mail aan info@galerieluctor.nl met de titel of tekst “nieuwsbrief”, en u ontvangt regelmatig de Galerie Luctor Nieuwsbrief in uw mailbox.

 

Pagina bijgewerkt: 16 april 2019