Jan.01

Nieuws

In de maand oktober exposeert Jolijn Hendriks uit Oudelande, met schilderijen en bijbehorende gedichten. De expositie draagt de titel “Puur Elkaar Ontmoeten”, wat refereert aan de ontmoetingen van hart tot hart die ten grondslag liggen aan de afgebeelde personen in acryl op doek.

 

Jolijn is in 1963 geboren in Goes als middelste dochter van een predikant en is van oorsprong leerkracht basisonderwijs. In Rotterdam is zij begonnen als beeldend kunstenaar in 1990, nadat ze ontdekt werd door een kunsthandelaar. Ze exposeerde o.a. in de Kunsthal in Rotterdam, in Gent en op allerlei ministeries in Den Haag.

 

In 1997 kwam haar eerste gedichtenbundel uit ‘Als Eva’ (KokKampen) met foto’s van haar schilderijen erbij. Haar 2e bundel heeft ze zelf uitgegeven. Die kunt u op de expositie bekijken, naast de schilderijen De gedichtenbundel is te koop; een deel van de opbrengst gaat naar “Make A Wish”.

 

De expositie begint op 6 Oktober en loopt tot en met 24 November

 

Wenst u op de hoogte gehouden worden van tentoonstellingen in Galerie Luctor? Dat kan via een gratis abonnement op de nieuwsbrief. Stuur een e-mail aan info@galerieluctor.nl met de titel of tekst “nieuwsbrief”, en u ontvangt regelmatig de Galerie Luctor Nieuwsbrief in uw mailbox. Voor het sturen van een e-mail kunt u de ‘Contact’ pagina gebruiken. 

 

Pagina bijgewerkt: 14 oktober 2018